Referencer

Det siger kunderne om os:

 

 

Sloan Sable, www.sloansable.com, David Nygaard:

"Holicon har fungeret som sparringspartner og lavet vores bogføring og regnskab siden november 2013, og vi har været utroligt glade for samarbejdet hidtil. Det er altid nemt at komme i kontakt med Per på Skype eller på email, ligesom vi har haft flere personlige møder. Man kan mærke, at han er entusiastisk men tålmodig og meget glad for at hjælpe os iværksættere."

 

 

 

Bridgeking, www.bridgeking.dk, Jacob Kehl:

"Jeg overvejede at starte selvstændig virksomhed og benyttede i den forbindelse Holicon's tilbud om en iværksætterpakke med et indledende møde. Vi har også talt sammen nogle gange efterfølgende på Skype. Det har været meget positivt og inspirerende, og jeg har nu fået lavet min hjemmeside, www.bridgeking.dk og vil selvfølgelig også benytte Holicon fremadrettet."

 

 

 

Anonym indenfor shipping-branchen:

"Vi har benyttet Holicon i 2012/2013 i forbindelse med en omstrukturering i virksomheden, hvor der var behov for hjælp til både bogføring og controlling. Holicon trådte hurtigt til og løste opgaven til UG. Specielt var vi imponerede af de enestående kundskaber indenfor brugen af Excel som værktøj indenfor controlling."