Om

Om virksomheden

 

Virksomheden opstod i 2002 efter en årelang drøm for Per om at være selvstændig. Han har ikke fortrudt.

 

Virksomheden blev dannet i 2002 i en virksomhedsomdannelse baseret på Per Holm's personligt ejede virksomhed, som blev stiftet i 1993. Holicon ApS har i perioden herefter haft mange faste kunder samt nogle, der havde behov for en interimløsning. Kunderne varierer fra den personligt ejede virksomhed med kun ejeren som medarbejder over forretningskæder til større industrivirksomheder.

 

Vores mål er at skabe værdi for kunderne. Det gør vi ved at hjælpe kunderne med at fokusere og træffe de rigtige valg på de rigtige tidspunkter. Vi sørger for, at den grundlæggende registrering og bogføring er på plads, måler og opstiller beslutningsforslag og sparrer med ledelsen omkring at træffe de bedste valg, så kundens målsætninger nås. Det er vores opfattelse, at der især i de små og mellemstore virksomheder er et kæmpe potentiale for at forbedre økonomistyringen og derved maksimere resultatet. Det vil vi gerne hjælpe med.

 

Vi leverer alle opgaver indenfor økonomi men har særlig stor erfaring indenfor disse områder: Lagerstyring, ændringer i og optimering af forretningsgange, grænsefladen mellem IT og økonomi og opstart af iværksættere.

Om Per Holm

Uddannet Cand. Merc i Finansiering og Regnskabsvæsen fra CBS. Har arbejdet i små og store virksomheders økonomi- og regnskabsafdelinger. Selvstændig siden 2002.

 

Jeg brænder for at gøre en forskel for mine kunder. Det gør jeg bedst ved konstant at optimere de forretningsgange, der skal være i virksomheden, så den når længst muligt med et minimum af forbrug af ressourcer.

 

Jeg er med min jyske baggrund vedholdende men meget engageret i mine kunders forretninger. Jeg er vant til at kalde en spade for en spade og mit mål er at være min kundes foretrukne sparringspartner indenfor økonomiområdet. Jeg er uddannet Cand. Merc og har forud herfor taget en HA(sprog) uddannelse inkluderende bl.a. et semesters ophold i Skotland. Derudover er jeg uddannet reserveofficer men opsagde min rådighedskontrakt efter 10 år.

 

Jeg har som lønmodtager været ansat i stillinger som regnskabsassistent, controller, regnskabschef og økonomi- og IT-chef forud for min opstart som selvstændig på fuld tid i 2002. Min erfaring dækker så forskellige områder som detail- og engroshandel indenfor beklædning, små og store service- og konsulentvirksomheder, mellemstore og store virksomheder indenfor produktion af fødevarer og maskiner hertil samt en årrække indenfor produktion af elektronik.

 

Du kan fra ca. 1. august følge mig på min blog på www.perholm.eu.

 

Info

Vi hjælper med

Vi hjælper jer med alle opgaver indenfor økonomi, enten hos jer eller hos os. Vi kan løse opgaver fra bogholder over controller og til regnskabs-/økonomichef i kortere perioder eller som permanent løsning.

Her finder du os

Holicon ApS

Sømosevej 16

4293 Dianalund

CVR-nr. 2699 5256

Vi vil udsende et kort nyhedsbrev på email ca. en gang i kvartalet. Er det noget for dig, kan du tilmelde dig her.

Email: info@holicon.dk

Telefon: 3024 1248

Blog fra ca. 1. august: www.perholm.eu