Eftersyn

Eftersyn

Få efterset din virksomhed

Når man dagligt sidder dybt begravet i bilag, regnskab, emails og hvad der nu hører til at drive en virksomhed, så kan det være svært også at finde tid og ro til at efterse procedurerne og arbejdsgangene. Dertil kommer, at det ofte er nemmere for en ekstern med stor erfaring og kendskab til de bedste metoder til løsning af opgaverne at se, hvor der kan spares og forbedres. Lad os hjælpe jer med det.

4 forskellige

Tidsforbrug og pris varierer

Vi har opbygget vore tilbud på eftersyn, så der er mulighed for at starte billigt og bygge ovenpå efterfølgende, efterhånden som gevinsterne høstes. Du kan også fra begyndelsen vælge den store løsning, hvor du naturligvis også har de største muligheder for besparelser og forbedringer. Vi har også et særligt IT-eftersyn, som ofte er en del af det en revisor spørger om, så du her kan være på forkant.

Garanti

Prøv vores nye "garanterede" eftersyn

Som noget nyt laver vi et eftersyn af din virksomhed, hvor vi garanterer, at du minimum sparer det honorar, som eftersynet koster i løbet af de følgende 12 måneder. Se nærmere under de enkelte typer af eftersyn.