Afdeling

Regnskab

Regnskab og bogføring

Vi hjælper jer med at få bogført alle typer af bilag, afstemmer konti, laver betalinger, løn mm. Dernæst kan vi udregne skatten og opstille regnskabet. Efter de nyeste ændringer er det jo de færreste virksomheder, der har behov for revision, men vi kan varetage kontakten til jeres revisor eller hjælpe jer med at finde en god revisor.

Controlling

Sparring og rådgivning

Controlling, sparring og rådgivning er vores kernekompetence og der, hvor vi skiller os ud fra de fleste andre kolleger i branchen. Det er det eneste område indenfor økonomi, hvor der faktisk er penge at tjene eller spare og dét, der kan gøre forskellen mellem en sund virksomhed og en konkurs. Se mere ovenfor.

Projektopgaver

Vi løser gerne interimopgaver for jer

Vi løser både egentlig projektopgaver som en del af en økonomiafdeling og interimsopgaver i spidsbelastningssituationer som ferie, sygdom, barsel og meget andet. Vores brede erfaring gør, at vi hurtigt kan arbejde effektivt med opgaverne for jer ligesom I selvfølgelig kan trække på vore spidskompetencer indenfor bl.a. varelagre, rapportering, Excel mm.